årsresumé

Januari: Denna månad är i princip svart för mig. Minns ingenting av vad som skedde den månaden /förutom att jag var i Vemdalen med min pojkvän och hanns familj.) och har heller inga bilder därifrån.


Februari: Färgade mitt hår brunrött och firade alla hjärtans dag för första gången med någon jag är kär i. Och åkte till Göteborg för att hälsa på min bästi.Mars: Fyllde 21 år. Började fastna för anime mer än någonsin. Flyttade officielt in hos min pojkvän och färgade mitt hår ännu mer rött.April: Tatuerade äntligen en drake på min rygg som jag velat ha sen jag var sju år gammal om inte ännu yngre. Och invigde skateboarden för året.Maj: Hade grillnings premiär med några fina vänner. Åkte även till Göteborg och hade en mys helg där med shopping och Liseberg tillsammans med min pojkvän och hannis.Juni: Åkte en del skateboard och badade med vänner. Firade midsommar och bara njöt av värmen.Juli: Hade babyshower för min bästi. Var ute och dansade för första gången på evigheter. Och hade mitt första samarbete för shock.seAugusti: Åkte till Lisbon med min pojkvän en vecka och hade det helt fantastiskt! Åkte även till Stockholm och gästade en podd (ångestpodden) för första gången! Vilket var hur kul som helst.September: Var på skogsrave. Jag klippte av mitt hår och färgade det neon grönt.Oktober: Jag blev gudmor till lilla Julia som är något av det mest fantastiska jag fått vara med om. Började även träna. Och åkte till Hannis i Göteborg där jag även tatuerade mig.November: Var på halloween fest. Och sen hängde jag väldigt mycket med mitt gudbarn och min bästi som då är hennes mamma.December: Månaden har typ precis börjat så har inte hänt mycket ännu förutom packning då jag och min pojkvän flyttar om cirka en vecka. Och efter det blir det jul och nyårs mys.


Gillar

Kommentarer

creatingrain
creatingrain,
Vill också göra ett sånt här inlägg!! Vilket år du har haft, massa härliga minnen<3 Och stort grattis till gudmorsskapet!
nouw.com/creatingrain
princesstyra
princesstyra,
Jaa kör!!! Och tack <3
nouw.com/princesstyra
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229