nya lägenheten

ÄLSKAR verkligen våran nya lägenhet. En trea med inglasad balkong. Har äntligen packat upp dom sista kartongerna och börjat inreda. Här ser ni en liten sneak peak på köket och vardagsrummet. Hur fina är inte våra nya stolar vi har vid middagsbordet som är i grönt sammet??? Väntar bara på mina matchande gardiner sen börjar vardagsrummet bli klart. Ni kommer självklart få en apartment tour video när alla rum börjar bli klara.

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Så fint 😊 nouw.com/livetmitt93
princesstyra
princesstyra,
vitaknutar
vitaknutar,
Så fint & roligt det måste vara att få fixa och dona med nått helt nytt! Älskar de vita stolarna i köket <33nouw.com/vitaknutar
princesstyra
princesstyra,
Jaa förstår först nu att lägga pengar på inredning är en sak som är kul haha! Jaa visst är dom snygga!! <3
nouw.com/princesstyra
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

mina mål tvåtusentjugo

Har aldrig riktigt satt upp några mål eller haft nyårslöften. Men inför nästa år har jag faktiskt några saker jag vill lyckas med. Har ju under väldigt många års tid mått väldigt dåligt och försökt plugga och ha aktiviteter men hela tiden misslyckats. Men nu nu jag fått en bra medicin som ger mig hopp av att fortsätta må bra och att klara av saker och har en pojkvän jag mår helt fantastiskt med och ska flytta ihop med i våran första gemensam lägenhet så känner jag att jag är redo för att ha några mål att klara av 2020. Mitt första mål är att fortsätta med min aktivitet som är att börja praktisera och att det ska förhoppningsvis leda till jobb. Jag har ju aldrig klarat av att jobba tidigare och har även inte så mycket betyg vilket gör det svårare att få jobb. Men känner att jag nu både vill och behöver jobba. Och mitt andra mål är att ta körkort. Både för att jag hatar att åka buss på grund av social ångest och för på vinterhalvåret är det väldigt kallt att gå längre sträckor när jag behöver ta mig någonstans. Men även så vill jag ha körkort för att det finns så mycket mer jobb möjligheter där det inte krävs ett så socialt jobb. Sen mitt sista mål är att fortsätta hålla igång med träningen och att äta bättre då jag märker att jag mår så himla mycket bättre av det och är piggare om dagarna och sover bättre om nätterna.


Har ni några mål/nyårslöften?

Gillar

Kommentarer

brev till mig själv

Kära Tyra! Här är ett brev till dig jag önskar du kunde ha fått för något år sen. Jag vet att du haft det tufft och att det känts som att hela världen varit i mot dig. Jag vet att bli inlåst på institution, behandlingshem och psykiatrin har varit en helvetes resa. Och att bli fastspänd i bältessäng och fått elbehandling mot din vilja har framkallat trauman. Jag vet att du legat på intensiven och kämpat för ditt liv fler gånger än vad du kan minnas. Även fast det vart du själv som velat avsluta det. Jag vet att få höra det blir bättre om och om igen har gjort dig galen och bara vilja skrika ut att det inte kommer bli bättre. Att det här inte är ett liv som ingen skulle vilja leva och att du borde ha rätt att få avsluta det.

Men nu några år senare har du faktiskt klarat dig bra. Det har varit kämpigt och måendet är både väldigt lågt eller högt ibland. Men du har klarat dig. Du har för första gången fått en bra medicin. Efter 20 tals av olika mediciner som inte fungerat. Och du har inte känt någon ångest sen den nya medicinen. Du har klarat vardagen bättre än du någonsin skulle kunna ana. Du kan åka buss själv, även fast det fortfarande är jätte jobbigt. Du har aktiviteter som du klarar av att gå till och du har tagit tag i din hälsa mycket mer hälsosamt. Du har drömmar om framtiden och saker du vill upptäcka och inte bara ser en framtid som är en tidig död. Du kommer ta dig så mycket längre än du tror och du kommer må bättre. Även om du inte tror på när folk säger att det blir bättre så kommer det bli det. Det kommer ta tid och det kommer alltid komma dåliga perioder där allt känns skit igen. Men det blir bättre. Du var väldigt ung här och kunde inte veta att det inte alltid kommer vara som det är nu. Men ju äldre man blir ju mer börjar man förstå och se saker annorlunda och ja det blir faktiskt bättre. Du måste bara aldrig sluta kämpa.

Gillar

Kommentarer